Hot Chance nyerőgép áttekintés

855x594 | 640x445 | 120x83 | 75x75

jazminmezei   Image Posted Nov.6th, 2021, viewed 235 times

Hot Chance nyerőgép áttekintés

A Hot Chance nyerőgép egy népszerű, gyümölcsös témájú játék, amelyet a Novomatic mutat be. Ebben a nyerőgépben az osztrák fejlesztők a régi offline kaszinó nyerőgépekre jellemző egyszerűsített játéktérformátumot használtak. Ez az eredeti bónusz móddal kombinálva jó esélyt ad a nagy nyeremények elérésére. Mindezt kiegészíti a magas hozam (RTP - 95,17%), a tétek kibővített választéka és a kényelmes magyar nyelvű kezelőfelület.

Hogyan kell játszani a Hot Chance
A nyerőgép játéktere 3x3-as formátumú, egytől öt aktív vonalig terjedő választási lehetőséggel. Az elérhető tétek soronként 1 - 100 kredit között mozognak. A Start gomb aktiválja a pörgetést, és a nyereményeket az egyenlegre utalja. A nyerő kombinációval elért összeg 2-32-szeresére növelhető a kockázati játékban. Ez az üzemmód piros/fekete formátumban fut. A wazamba casino vélemények szerint - az autoplay adott pörgetésszám beállítása nélkül is elérhető. A beállítások között szerepel a hang kikapcsolása és a képernyő méretének módosítása is.

A nyerőgép szimbólumai
A nyerőgép nyolc játékszimbólumot használ. A gyümölcsökkel (citrom, narancs, szilva, cseresznye) kombinációk 40-szeresére növelik a vonalankénti tétet. A rudak 60, a csillagok 200, a hetesek pedig 750 tétet fizetnek ki. Három 'X' betűs szimbólum kombinációja vonalanként legalább 5 tétes nyereményt eredményez. Mint a legtöbb retro stílusban készült gyümölcstémájú nyerőgép, a Hot Chance sem Scatter, sem Wild szimbólummal nem rendelkezik. Ezt azonban részben ellensúlyozza az a tény, hogy minden egyes játékszimbólum egytől háromig terjedő területet foglalhat el a tárcsa magasságában.

Nyerő vonalak a Hot Chance nyerőgépben
A játékban egytől öt vonalig aktiválhatsz. A nyerő kombinációkat csak három azonos szimbólum alkotja, és mivel a gépben csak három tárcsa van, az irány nem számít. Ha egy újabb pörgetés után több aktív vonalon egybeesnek a kombinációk, az összes nyeremény összeadódik. Ha a játékmezőt ugyanazok a gyümölcsszimbólumok töltik ki, akkor a játékos a vonalakon elért nyeremények mellett a nyereménykörben is részt vehet.

Bónusz a Hot Chance nyerőgépben
A nyerőgép bónusz játéka egy új ablakban zajlik. Egy négy szektorból álló kereket ábrázol. Kezdetben három a "Fel", egy pedig a "Gyűjtsd be" feliratú (a nyereményjáték befejezése). Az első pörgetésnél az aktuális nyeremény megduplázódik, és a következő pörgetés következik. Ezúttal a "Collect" szó már két szektorban is szerepel. Egy sikeres pörgetés négyszeresére növeli a nyereményt, és a játékot folytató szektorok száma eggyel csökken.

Így a bónusz kör lehetőséget ad a játékosnak, hogy nyereményét 2-8-szorosára növelje. A kockázati játékkal ellentétben a sikertelen próbálkozás nem törli a már megnyert összeget. A bónusz mód különleges vonzerőt kölcsönöz a nyerőgépnek, és megkülönbözteti a Hot Chance-t a Novomatic és más fejlesztő cégek által biztosított számos más gyümölcsös retro formátumú nyerőgép hátterében.

https://legjobbmagyarkaszinok.com/kaszinok/wazamba-velemenyek

Kapcsolódó források:

Royal Treasures nyerőgép áttekintés
Sea Hunter nyerőgép áttekintés
Secret Forest nyerőgép áttekintés
Safari Heat nyerőgép áttekintés

Community Critique

This work has not yet received a critique from members of the Drawspace community. Check back soon!

Sign in to post