Blød erektion: Hvad skal jeg gøre? Dit ekspertråd

760x250 | 640x211 | 120x39 | 75x75

joelmullins   Image Posted Nov.17th, 2020, viewed 5644 times

Blød erektion: Hvad skal jeg gøre? Dit ekspertråd

Jeg har en blød erektion ... Hvad skal jeg gøre?

Du oplever problemer med erektion og finder dig fortabt i dommedags grubling. Problemet er, at det kun er lægen, der kan tage gætteriet ud af ligningen for dig. Kontakt straks en læge, hvis dette bekymrer dig. Lad os derefter huske et vigtigt punkt: specialister i Danmark taler kun om erektil dysfunktion, hvis dette problem har vedvaret i mere end 3 måneder. Pas derefter på din sunde livsstil: kost, regelmæssig sport og / eller fysisk aktivitet, bevæg dig væk fra kilder til stress eller angst. Endelig, hvis det er nødvendigt, se en sexterapeut. Nogle gange kan brug af erektionsmedicin i en kort periode og i lave doser forbedre kvaliteten af ​​erektioner og varigt sexliv.

61% af mændene i Danmark har haft erektionsproblemer

Erektionsproblemer er den første årsag til sexologikonsultationer, som sexolog Gilbert Bou Jaoudé rapporterede i en sex-FAQ. Det er derfor ikke overraskende, at en nylig national undersøgelse afslørede, at 61% af mændene allerede havde haft et erektionsproblem mindst en gang i deres liv (hos 20% af dem lå vanskeligheden i erektionens stivhed).
På hvilket tidspunkt kan en "blød erektion" være et tegn på erektil dysfunktion? Denne diagnose er først rent subjektiv: er min erektion tilstrækkelig til at have sex, som jeg finder tilfredsstillende? Allerede på dette tidspunkt er det værd at påpege, at ikke alle mænd vil have de samme kriterier for evaluering og tilfredshed. Så det er virkelig dine følelser, som en læge vil forsøge at forstå.
For at tale medicinsk om erektil dysfunktion skal dette problem have været vedvarende i mindst 3 måneder. Dette betyder ikke, at små tegn ikke skal tages alvorligt: ​​at have gentagne "bløde" erektioner, selv fordelt over tid, kan inkluderes i definitionen af ​​erektil dysfunktion. Så snart dette problem har været til stede i mere end 3 måneder og forhindrer dit liv og din seksualitet, råder vi dig til at konsultere en sexterapeut online; du kan læse op på viagradanmark.eu først for at gøre dig klar til den indledende konsultation.

Community Critique

This work has not yet received a critique from members of the Drawspace community. Check back soon!

Sign in to post