Generisk Levitra slår fem gange den brandpille, der findes i fysiske butikker i Danmark; Sådan bestiller du Levitra online til en lavere pris

705x320 | 640x290 | 120x54 | 75x75

franklarson   Image Posted Dec.22nd, 2020, viewed 169 times

Generisk Levitra slår fem gange den brandpille, der findes i fysiske butikker i Danmark; Sådan bestiller du Levitra online til en lavere pris

Cecilextor Ltd, den største, der sælger sit levitra-mærke i forhold til generiske ækvivalenter i samfundet, holdt tilbage med at frigive selskabets brandmedicin sidste år med henvisning til 'etiske' bekymringer.
Den kæmpe, privatejede lægemiddelproducent har nu skiftet tack og udråber sine treatreNgo-generiske formuleringer på deres hjemmeside og citerer sin nye franske partner som hovedårsag.
Deres premiumversion foreslår tre gange færre aktive ingredienser, mindre bivirkninger og en lidt højere pris på sit eget mærke. Mere om denne sag kan findes på isobsurgery.org.
"Ved en tilfældighed snublede vi ved et uheld på nettet og så en linje med Levitra, de udpegede 35 milligram kun til hjertesvigtpatienter," indgav grundlægger Frank Leather i Sverige.
Levitra, der blev frigivet på livsstøtte i 1981, er fortsat et af de få lægemidler i medicinalindustrien, der ikke markedsføres som et mærkevaremedicin og siger, at det er til kronisk kvalitet og sikre anvendelser og ikke til at tilsløre forkerte patienter.
Forklarede Eineko, et online-apotek til medicinsk shopping hos KnAP Service - et dansk-baseret firma, der distribuerer lægemidlet - det sælges til 1.600 kroner ($ 20) pr. Flaske, der spænder fra 50 til 175 milligram.
I et land, hvor mange mennesker fortsat ikke overholder lovgivningen om apotekereklame, sagde Leather, at produktet var 'et rigtigt benchmark.' "Det er helt klart den bedste køber i betragtning af potentialet, hvis ikke de direkte løfter, ved at sælge hundreder. af enheder (...) Det er tilfældet med alle mærkevarer. De har en stemme, vi har en stemme, "sagde han.
Cecilextors administrerende direktør van Olsen Skovronsson tilføjede: "Østersøledelsen har ikke følt behovet for at tage dette skridt, fordi de ved, at markedet allerede er mættet med butikker, der sælger generiske lægemidler."
Læger og sundhedsøkonomer fra Aarhus Universitet har analyseret fem gange, at dets generiske medicin har været omkostningsbesparende sammenlignet med levitra-tabletter på offentlige områder i Danmark. De har offentliggjort dette antal bivirkninger af interesse for videnskabelig viden, der bruges til at finde innovative løsninger, især til forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme.
I mere end fem år har Aarhus Universitet og Nordic Hedvig Hafrikset (Danmark-børsnoteret selskab) udviklet Levitra antiinflammatoriske piller. Hvis man kun kigger på priserne på mærke levitra tabletter, er det værd at nævne, at når mærket levitra varer seks måneder på markedet, koster det cirka 50 til 100 danske kroner ($ 1- $ 1,50) månedligt.

Community Critique

This work has not yet received a critique from members of the Drawspace community. Check back soon!

Sign in to post