jonnybravo12   Album Posted May.6th, 2021, viewed 53 times

Gazete Manşetleri

Günlük Gazete manşetleri okumak için doğru adrestesiniz. Site olarak sizlere yüzlerce yayını tek bir platformda toplayarak paylaşıyoruz. Sitemizde yerel, ulusal, İngilizce, Kıbrıs, Azerbaycan ve Spor gazeteleri, gibi alternatif seçenekleri okuyabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ve günlük haber almak için platformumuzu ziyaret etmeyi unutmayın! Bugün çıkan manşetleri, günlük baskıları, birinci sayfa ve başlıklarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Türkiye ve dünyada yüzlerce günlük yayın yapanlarda mevcuttur. Türkiye’de yaklaşık 750 gazete manşetleri günlük olarak yayın yapmaktadırlar. 750’sinin arasında yerel yayın yapanlar da bulunmaktadır. Yayınlar geniş konu başlıkları ve güncel haberler ile okuyucularına en iyi verimi sağlamaya çalışmaktadır. Tiraj ile yayın yapanlar, raflarda yer alırken online olarak da günlük yayın yapmaktadırlar. Sadece dijital platformlar üzerinden yayın yapan ise aynı şekilde günlük manşetlerini oluşturmaktadır . Türkiye’de günlük yayın yapanların isimlerini sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye’de onlarca online gazete manşetleri yayın hayatına devam etmektedir. Dijitaller sadece internet üzerinden ya da uygulama üzerinden yayın yapmaktadırlar. Tiraj ile yayın yapmayarak, okuyucularına bu platform üzerinden hizmet vermektedir. Online yayınlar, birçok avantajları vardır. Okumayı seviyorsanız ve gündemde yaşanılan olayları anlık olarak öğrenmek istiyorsanız haber siteleri sizler için en hızlı haberleri öğreneceğiniz olaylar.

Konu çocuk ve gençlerin psikolojik iyiliği olunca şu saptamayı yapmak lazım. Her çocuğun durumu aynı değil. Açık havada zaman geçirebilecek yerlerde yaşayanlar daha şanslı. Apartmanda yaşayan ve bir mahalle, arkadaş ve oyun ortamından uzak olanlar ise evlere kapanmış ve daha fazla bunalmış durumdalar. Oysa bütün çocukların etkileşime ve oyuna ihtiyacı var. Eve kapatılan çocuklar bu süreçten şikayetçi. Kimi okulu özledi, kimiyse arkadaşlarını. Çocuklar oyun oynamayı, okulda olmayı, arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi istiyor. Taksim camisi açılışa hazırlanıyor.

Salgında savaşta en büyük silah olan aşıda yaşayan sıkıntılar, Bakan Koca’nın ”Aşı tedariki gelecek 2 ay için güçleşiyor ancak sonrasında bolluk yaşanması bekleniyor” sözleriyle zirve noktasına ulaştı. Pandeminin başından bu yana seçenekli gidilmesi yönündeki uyarılar karşılıksız kaldı. Üzerine ‘yatırım yapılan’ Sinovac’ta da yeterli doz gelmedi. Toplumun yüzde 70’ine aşı gerekirken uygulama oranı yüzde 10’larda kaldı. Koca’nın her açıklamada farklı bir miktar telaffuz etmesi ve bahsedilen dozların gelmemesi ise çıkmasın yansıması oldu.

Sign in to post