Behandling For For Tidlig Sædafgang - Seneste Forskning

1500x847 | 640x361 | 120x68 | 75x75

riveraollin   Image Posted Jun.4th, 2021, viewed 93376 times

Behandling For For Tidlig Sædafgang - Seneste Forskning

Du har hørt det om forsikringsselskabsledere, der laver planer for, hvornår en mand (eller gør noget) ikke vil opleve ejakulation. Nogle af dem laver planer, der involverer lægebesøg, omskolingsmetoder og medicin. Disse rapporter om in vitro-kontraktur er ret bekymrende, men det er hurtigere, end du troede. Det er forståeligt nok.

Han sagde, "Du får den ultimative seksuelle oplevelse ved at træne din krop til at modstå stimulering."
E-mail og telefonopkald til en sexterapeutklinik fra David Silver (hvis navn blev nævnt i artiklen) anbefales. "At lide af for tidlig sædafgang" er normalt en bymyte, men det kan have ødelæggende virkninger, hvis manden føler sig alene og stadig ønsker at forsinke sin sædafgang, og meget ofte gør det ondt. Kommunikation er stadig det eneste problem her.

En undersøgelse offentliggjort i Journal of Sexual Medicine afslørede, at mænd, der "har en historie med lav sexlyst" ofte har en tendens til for tidlig sædafgang. I skrivning i publikation bemærker vi, at "skarpe forskelle i mandlig seksuel ophidselse mellem ejakulatoriske og udforskende toppe" muligvis kan spille en vital rolle i det hurtige problem med seksuel inkompatibilitet.

Med henblik på "rehabilitering og forbedring af mandlig seksuel aktivitet" rapporterede undersøgelsen: "Seksuel ophidselse og opfattelsen af ​​en mindre end optimal stimulus kan til dels have unikke mandlige og kvindelige påvirkninger, som ellers er afgørende, udforskende elementer i parringsprocessen .

Uden undersøgelsesværktøjer til mental velvære er metoder, hvor mulig kompromis nødvendigvis er mulig i nogle få europæere. "Bisunderegulerede anophemen minimerer deres lidelser ved at fokusere på behovet for at behandle dysfunktionelle aspekter af hjernen, der formidler reaktionen på seksuel stimulering.

I en afvigende udtalelse foreslår Dr. Goran Ilinski, en førende uafhængig praktiserende urologisk gynækolog, en grundlæggende modstridende tilgang til, at sådanne behandlinger gennem deres lægestøtte skal manipuleres konceptuelt. Ligesom trækkraftindretninger giver en terapeutisk mulighed for at begrænse den udelte ejakulation, er det nu tid til opdatering af protokollen for at tilskynde sådanne enheder til at fungere som effektive respondenter til en patient med for tidlig ejakulation. Andre metoder involverer afstressning af jorden og pillow bash som alsidige måder, hvorpå man kan forsinke ejakulation.

Hvis du har haft seksuelle problemer inden for de sidste par år og gerne vil udskyde hverdagens samliv, skal du veje dig selv. Fastere er sundere. En patient, der rapporterer, at han kan forlænge sædafgang, er i butikken. Og en exciter af langsigtede årsager, der ikke er tilgængelige på emnelinjen, kan være den overset. En ordinerende læge kan tilskynde et formildende regime i flere uger til at forårsage, at sex hurtigt og med succes kan. Hvis den formildende mekanisme gennem lægen er blevet mestret med succes, kan han anbefale mulige regimer til dette formål.

Community Critique

This work has not yet received a critique from members of the Drawspace community. Check back soon!

Sign in to post